HOME  |  In de gemeente  |  Nieuwsberichten  |  Achterhoekse Bespaaractie: samen slim isoleren

Achterhoekse Bespaaractie: samen slim isoleren

foto van jaren 80 woning met spelende kinderen ervoor

Op 1 juni is de Achterhoekse Bespaaractie van start gegaan in de gemeente Aalten. We zijn hiermee de eerste gemeente in de Achterhoek waar inwoners zich in kunnen schrijven voor een collectieve bespaaractie om voordelig dak, muren, vloeren en ramen te isoleren.

Veel huizen van voor 1980 zijn bij de bouw niet of beperkt geïsoleerd, waardoor er met name in de wintermaanden veel warmte onnodig uit huis verdwijnt. Isoleren is daarom een goed idee. Dit bespaart energiekosten en zorgt voor meer woongenot. U kunt ervoor kiezen om uw huis zelf te isoleren, maar het kan veel voordeliger zijn om dit samen met andere huiseigenaren te doen.

Deskundig advies

Met de Achterhoekse Bespaaractie krijgt u voor een eigen bijdrage van € 20 deskundig advies en kunt u vrijblijvende offertes aanvragen voor isolatieglas, dak-, vloer- en spouwmuurisolatie. Het energieloket helpt u door het hele proces en zorgt ervoor dat u de beste aanbieding krijgt. U zit nergens aan vast en maakt altijd uw eigen keuzes. De werkzaamheden worden zoveel mogelijk door lokale partijen uitgevoerd.

Meer info en aanmelden

U kunt zich vrijblijvend aanmelden via www.achterhoeksebespaaractie.nl/aalten.
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met het energieloket via telefoon (0314) 820 360 of e-mail: vragen@achterhoeksebespaaractie.nl

De Achterhoekse Bespaaractie wordt uitgevoerd door het energieloket van de Achterhoekse gemeenten, gecoördineerd door AGEM in samenwerking met Susteen.

Bezoekadres

Hofstraat 8
7121 DM Aalten

Postadres

Postbus 119
7120 AC Aalten

T: (0543) 49 33 33
E: gemeente@aalten.nl

Openingstijden

Contactinformatie