HOME  |  In de gemeente  |  Nieuwsberichten  |  Gemeente Aalten 'fietsstad 2020'?

Gemeente Aalten 'fietsstad 2020'?

2 fietsers

De Fietsersbond organiseert ‘Fietsstad 2020’, een landelijke verkiezing waarbij fietsers gevraagd wordt naar hun ervaring met het fietsen in hun eigen gemeente. Daarvoor kunt u van 13 augustus tot en met 31 oktober 2019 een eenvoudige online enquête invullen op www.fietsstad.nl.

Op deze manier draagt u bij aan een beter fietsklimaat in onze gemeente. En vult u de enquête in, dan maakt u ook nog kans op een elektrische fiets.

Veilig en comfortabel fietsen

Fietsen is plezierig, praktisch en gezond. De Fietsersbond vindt dat elke fietser zich onbezorgd in het Nederlandse verkeer moet kunnen bewegen.
Daarom nemen zij, net als ons, allerlei initiatieven om het fietsklimaat te verbeteren. De verkiezing 'Fietsstad 2020' is een van deze initiatieven.

Alle gemeenten doen mee

De verkiezing is inmiddels een vast beeld in het Nederlandse fietslandschap waar eens in de twee jaar een nieuwe gemeente wordt gekozen die deze eretitel mag dragen. Alle gemeenten in Nederland doen automatisch mee met de verkiezing, maar de kans om de eretitel te bemachtigen wordt natuurlijk groter zodra er veel enquêtes worden ingevuld.

Helpt u ook mee om van de gemeente Aalten ‘fietsstad 2020’ te maken?

Bezoekadres

Hofstraat 8
7121 DM Aalten

Postadres

Postbus 119
7120 AC Aalten

T: (0543) 49 33 33
E: gemeente@aalten.nl

Openingstijden

Contactinformatie