HOME  |  In de gemeente  |  Nieuwsberichten  |  Inwonerpanel 'U Spreekt'

Inwonerpanel 'U Spreekt'

logo u spreekt

Doet u mee aan het onderzoek naar sport, bewegen, kunst en cultuur?

Leden van ons inwonerpanel ‘U Spreekt’ hebben een uitnodiging ontvangen om mee te doen aan ons volgende onderzoek. De vragen gaan over wat men doet op het gebied van sport & bewegen en kunst & cultuur en hoe men denkt over het aanbod ervan in onze gemeente. Ook stellen we het inwonerpanel enkele vragen over roken, het gebruik van houtkachels en het afsteken van vuurwerk.

De mening en ideeën van inwoners, ondernemers, instellingen en verenigingen zijn belangrijk voor ons. Daarom vragen wij u om (gratis) lid te worden van het online inwonerpanel ‘U Spreekt’. Inmiddels hebben bijna 1.400 inwoners zich aangemeld. Zij ontvangen circa 4 maal per jaar vragen over allerlei onderwerpen die spelen in de gemeente. U heeft als lid dus direct invloed op de kwaliteit van uw leefomgeving, de gemeentelijke dienstverlening, beleid en projecten. En u krijgt exclusief inzicht in de resultaten van de onderzoeken waar u aan meedoet en een toelichting op wat wij met alle inbreng doen.

Ook u kunt lid worden!

Als u nu lid wordt, kunt u nog meedoen aan het onderzoek naar sport, bewegen, kunst en cultuur. De voorbereidingen voor het volgende onderzoek, met vragen over duurzaamheid, zijn al weer in gang gezet. Als lid van ons inwonerpanel ontvangt u daar straks automatisch een uitnodiging voor.

Ga naar www.uspreekt.nl om u aan te melden. Op de website vindt u ook de resultaten van eerdere onderzoeken.

Bezoekadres

Hofstraat 8
7121 DM Aalten

Postadres

Postbus 119
7120 AC Aalten

T: (0543) 49 33 33
E: gemeente@aalten.nl

Openingstijden

Contactinformatie