HOME  |  In de gemeente  |  Nieuwsberichten  |  Monitor bezoekersdrukte Gelderland

Monitor bezoekersdrukte Gelderland

afbeelding van screenshot website bezoekersdrukte

Gaat u een dagje uit in Gelderland? En wilt u vooraf weten of de plek waar u naartoe wilt rustig of juist druk is? Check dan de monitor bezoekersdrukte Gelderland.

Bijna de helft van de Gelderlanders (44 procent) is deze zomer niet van plan om op vakantie te gaan. Drie op de tien Gelderlanders gaat in Nederland op vakantie. Dat blijkt uit een onderzoek van de provincie Gelderland.

Drukte vermijden

Los van de vakantieplannen zegt een grote meerderheid drukke plekken te willen vermijden deze zomer. Geldt dat ook voor u? Check dan voor u op pad gaat de monitor bezoekersdrukte Gelderland. De monitor toont aan de hand van een kaart wat drukke en rustige plekken in Gelderland zijn. De kaart bevat verschillende locaties waar dagrecreatie plaatsvindt. Er is op de kaart goed te zien op welke plekken de 1,5 metermaatregel goed mogelijk is en welke plekken u misschien beter even kunt mijden.

In onze gemeente worden de centra van Aalten, Bredevoort en Dinxperlo en De Slingeplas qua drukte in de gaten gehouden.

De monitor bezoekersdrukte Gelderland is op onder meer te vinden op de website van Achterhoek Toerisme, onder www.achterhoek.nl/monitor-bezoekersdrukte.

Bezoekadres

Hofstraat 8
7121 DM Aalten

Postadres

Postbus 119
7120 AC Aalten

T: (0543) 49 33 33
E: gemeente@aalten.nl

Openingstijden

Contactinformatie