HOME  |  Inwoners  |  Formulieren  |  Openbare orde en Veiligheid  |  Evenement organiseren, aanvraag vergunning (pdf)

Evenement organiseren, aanvraag vergunning (pdf)

Algemeen

Wilt u een evenement organiseren in de gemeente Aalten?  Dan doet u een melding of vraagt u een vergunning aan. Lees hier alle informatie over het organiseren van een evenement.

Hier vindt u het aanvraagformulier voor de vergunning. De melding kunt u doen bij evenement organiseren.

Klik op onderstaande link "Aanvraag evenementenvergunning.pdf" om het formulier te openen en print het uit. Stuur het formulier naar de Gemeente Aalten, Postbus 119, 7120 AC Aalten.

Privacy

Alle informatie die u ons verstrekt wordt zorgvuldig behandeld. Persoons- of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt.

Relevante downloads

Hofstraat 8