HOME  |  Inwoners  |  Proclaimer

Proclaimer

De gemeente Aalten is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Heeft u suggesties voor verbeteringen, opmerkingen, idee├źn of komt u verouderde informatie tegen? Dan stellen wij uw reactie zeer op prijs. U kunt reageren door een e-mail te sturen naar gemeente@aalten.nl.

E-mail/Website

Uw bericht wordt, na registratie, doorgezonden naar de behandelaar.

E-mailberichten worden op dezelfde manier behandeld als brieven. Dat betekent dat u uiterlijk binnen de wettelijke termijn van zes tot acht weken een reactie van ons mag verwachten. De gemeente Aalten streeft er naar e-mailberichten zo snel mogelijk te beantwoorden. Ook streven wij naar een optimale dienstverlening en zorgvuldige afhandeling van vragen. Mocht de e-mail niet voor u bestemd zijn, wilt u dan de afzender hiervan op de hoogte stellen?

De gemeente Aalten gaat zorgvuldig om met informatie in e-mailberichten en op onze website. U kunt hieraan echter geen rechten ontlenen. Mocht u desondanks onvolkomenheden tegenkomen, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

In de gemeente Aalten is het beleid vastgesteld, dat uitgaande, formele correspondentie alleen via de reguliere post en niet via de e-mail wordt verzonden.

Privacy

Wij gaan zeer zorgvuldig om met uw privacy. Lees hier ons privacybeleid.

Bezoekadres

Hofstraat 8
7121 DM Aalten

Postadres

Postbus 119
7120 AC Aalten

T: (0543) 49 33 33
E: gemeente@aalten.nl

Openingstijden

Contactinformatie